Informatie over kaakoperaties

Veelgestelde vragen kaakoperaties

Veelgestelde vragen over kaakoperaties

Veelgestelde vragen over kaakoperaties, zoals wanneer kun je weer sporten en werken na een operatie? Kun je aan je nieuwe gezicht wennen? Waarom is een kaakoperatie nodig? Wat kun je eten na de kaakoperatie? We geven antwoord op de veelgestelde vragen.

Naar de veelgestelde vragen

Ervaringen met kaakoperaties

Ervaringen met kaakoperaties

Elke week interviewen we een lotgenoot over zijn of haar ervaring met een kaakoperatie. Ze delen hun verhaal over het voortraject, onzekerheden, de operatie, het herstel, het natraject en delen handige musthaves, tips en trucs.

→ Naar ervaringen met kaakoperaties

Checklists

Checklists

De kaakoperatie is al spannend genoeg. Daarom hebben we handige checklists gemaakt om wat zorgen uit handen te nemen. Wat neem je bijvoorbeeld mee naar het ziekenhuis en welke boodschappen moet je in huis halen?

→ Naar checklists

Voor de kaakoperatie

Voor de kaakoperatie

Hoe ziet het voortraject van een kaakoperatie eruit? Hoelang moet je een beugel dragen, welke specialisten zijn betrokken bij het traject? Hoe maakt de kaakchirurg een plan voor de kaakoperatie?

Voor de kaakoperatie

Na de kaakoperatie

Na de kaakoperatie

Hoe ziet het natraject van een kaakoperatie eruit? Hoe blijf je bijvoorbeeld op gewicht na de operatie? Wat kun je eten en waarom is logopedie belangrijk bij afwijkend mondgedrag?

→ Na de kaakoperatie